User Tools

Site Tools


rendes_tagoknak

Rendes Tagok Tudásbázisa

Mi az a „Rendes tag”?

Egy egyesületnek azok a tagjai a „Rendes tagok”, akik minden a tagoknak járó joggal és kötelezettséggel rendelkezik, azonban nem vállal semmilyen plusz feladatot. Magyarul: egyszerű tagokról beszélünk minden egyéb kötelezettség nélkül. Ilyen kötelezettség lehet, egy-egy rendezvény megszervezése.

Mi az a „Aktív -” és „Board tag”?

Aktív tagoknak nevezzük azokat a tagokat, akik a szervezet működése érdekében önkéntes alapon valamilyen plusz munkát vállal, pl.: valamelyik munkacsoportunk tagja. A Board, vagy elnökségi tagok az aktív tagokhoz hasonlóan plusz feladatokat végeznek, de ők egyben a közgyűlés által választott tisztségviselők is. A felelősségük nagyobb az aktív tagokétól, de „cserébe” logikailag az aktív tagok főnökeinek tekinthetőek.

Miért titkos a másik két gyűjtemény?

Olyan információkat tartalmaz, amikre nincs szüksége csak azoknak, akik az adott munkában részt vesznek. Ez a gyűjtemény elsősorban azok segítésére jött létre, akik a mi egyesületünkön dolgoznak. Ez persze nem jelenti azt, hogy ha valaki hasonló munkát végez és tanácsot kér tőlünk, annak nem segítenénk, de alapvetően ennek a tudás gyűjtemények a tartalma nem publikus.

Akkor most hogyan tovább?

További információkhoz juthatsz rólunk, vagy az általunk nyújtotta lehetőségekről a hivatalos honlapunkon.

Vissza a kezdőoldalra!

rendes_tagoknak.txt · Utolsó módosítás: 2014/06/19 16:04 szerkesztette: wilson90kbf