Wiki

AEGEE-Debrecen Knowledge Base

 (To reach the Knowledge Base click on the picture or the title below)

Ezen gyűjtemény célja egy tudásbázis létesítése az AEGEE-Debrecen tagjainak. Elsősorban oktatóanyagokat, dokumentációkat és kontaktokat találhattok itt, amelyek célja, hogy elősegítsék a szervezet minél gördülékenyebb működését. A tudásbázis egyes részei belépést igényelnek, mely nem egyezik meg a honlapon használható belépési adatokkal.

A tartalma elsősorban Aktív és board tagoknak szól, a Rendes tagok igényeit a honlap igyekszik kielégíteni.

Mi az a „Rendes tag”?

Egy egyesületnek azok a tagjai a „Rendes tagok”, akik minden a tagoknak járó joggal és kötelezettséggel rendelkezik, azonban nem vállal semmilyen plusz feladatot. Magyarul: egyszerű tagokról beszélünk minden egyéb kötelezettség nélkül. Ilyen kötelezettség lehet, egy-egy rendezvény megszervezése.

Mi az a „Aktív -” és „Board tag”?

Aktív tagoknak nevezzük azokat a tagokat, akik a szervezet működése érdekében önkéntes alapon valamilyen plusz munkát vállal, pl.: valamelyik munkacsoportunk tagja. A Board, vagy elnökségi tagok az aktív tagokhoz hasonlóan plusz feladatokat végeznek, de ők egyben a közgyűlés által választott tisztségviselők is. A felelősségük nagyobb az aktív tagokétól, de „cserébe” logikailag az aktív tagok főnökeinek tekinthetőek.

2729640583

12966717734_c0fdc3def7_o

CIMG8910.jpgm