(Magyar) Bevonó Tábor 2012. ősz

http://www.youtube.com/watch?v=lOMlq0PsKVY

Kedves Tagok és Érdeklődők!
 
Az AEGEE-Debrecen Bevonó hétvégét szervez október 5 – 7 között, melynek keretén belül a résztvevők közelebbről megismerhetik szervezetünket!
 
Még nem döntötted el, hogy csatlakozz-e hozzánk? Akkor mindenképp el kell jönnöd, hogy megtudd miért érdemes AEGEE-snek lenni! Ha pedig már régebb óta tag vagy, de eddig még nem vettél részt aktívan a csapat munkájában, itt a lehetőség, hogy kipróbáld magad! 
 
PROGRAM: 
Néhány rövid bemutatkozó előadás mellett, vakáció jellegű programok várnak rátok. Lesz még játék, móka, kacagás, ismerkedés.. 🙂
 
HELYSZÍN: Sátoraljaújhely – Károlyfalva – Sárospatak
 
Egy kis ízelítő a programokból:
 
RÉSZVÉTELI DÍJ: 
7000 HUF / fő
[Ha részt veszel a rendezvényen, és utána csatlakozol az egyesülethez, a szokásos éves tagdíj 5000 HUF helyett, csak 3000 HUF lesz]
(Az ár tartalmazza a helyszínek belépési díjait, valamint napi háromszori étkezést. A kalandparknál 1-1 db egyszeri alkalomra szóló bob és teljes mentethosszú libegő jegyeket tartalmaz a részvételi díj, további jegyek vásárlása egyénileg 20 % kedvezénnyel lehetséges. A koktélbárban való fogyasztást valamint a helyszínre érkezés és onnan történő hazautazás költségeit a részvételi díj nem fedezi.)
 
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:
2012. október 02. 23:59
 
FONTOS!!! : a jelentkezéshez az alábbi adatlap kitöltése szükséges:
 
 
Kérdéseiteket várjuk az info@aegee-debrecen.hu címre.
 
 
++++++++++
 
Eredményes szorgalmi időszakot kívánunk! Reméljük hamarosan találkozunk! 🙂
 
Az AEGEE-Debrecen csapata

Comments are closed.