The HungaRomanian Adventure (TSU 2013)

 

Kedves Érdeklődők!

Mivel mi magyarok nem szeretünk olyan tréfák áldozatává válni, amelyek arról szólnak, hogy az angol megfelelőnk miatt (Hungary – hungry) biztos, hogy éhesek vagyunk, szerettettel meghívunk téged, hogy megtapasztald az itt található gasztronómiai és kulturális paradicsomunkat! Abban reménykedünk, hogy képesek leszünk bebizonyítani, hogy hatalmas veszteség lenne számodra, ha nem próbálod ki az erre a régióra jellemző konyhát és nem keresed fel a túristalátványosságokat. Így arra is lesz lehetőséged, hogy kipróbáld a következő csodálatos dolgot: az elbűvölő erdélyi ízeket.

AEGEE-Debrecen és AEGEE-Sibiu büszkén ajánlja számodra azt a különleges lehetőséget, hogy megismerkedhess a minket körülvevő világgal. Azon felül, hogy részt vehetsz az Utazó Nyári Egyetemünkön, arra is lehetőséged nyílik, hogy a helyi csapatszellemünkkel is megismerkedj.

Jöjj rá te magad, hogy mit jelent a közép-kelet-európai vendégszeretet és gyere el, hogy belekóstolhass a magyar és a román kultúrába. Tudd meg, miért varázsol el sok embert a Tokaji bor és a pálinka, próbáld ki a hagyományörző néptáncainkat és kézművességünket, és ezután frissítsd fel magad valamelyik híres gyógyfürdőnkben.

Kedves debreceni egyetemisták!

Ha szeretnétek új külföldi barátokat szerezni a nyáron,

de nem terveztek külföldre utazni, akkor is részesei lehettek

Debrecen és Sibiu (Nagyszeben) idei utazó nyári egyetemének

szervezőként vagy segítőként egyaránt.

Comments are closed.