Nyári Egyetemek – Infóest

Summer University
Tudod, mi a közös New Yorkban, Tokióban és Buenos Airesben? Többek közt az, hogy ezekre a helyekre NEM jutsz el az AEGEE-vel a nyáron egy színpompás nemzetközi brancs tagjaként egy észveszejtő tematikus buliba kb. 2 teljes héten át cirka 40 ezer forintért! Na és mi a helyzet Párizzsal, Barcelonával vagy Amszterdammal? Na, ezekbe a városokba már IGEN!

Az AEGEE Európa legnagyobb több szakirányt érintő diákszervezete, mely kontinensünk 40 országának 209 egyetemvárosban vetette már meg a lábát, és Debrecenben is nagy múltra tekint vissza. A szervezet egyik fő célkitűzése a határokon átívelő kulturális értékközvetítés. E magasztos cél elérésének egyik legfőbb eszközét jelentik nyaranta a változatosabbnál változatosabb summer university programok.

Idén belecsöppeni ebbe a pezsgő életvitelbe jobb időzítés nem is lehetne: a nyári egyetemek 2011-től reformok során esnek át, melynek köszönhetően a szervezők még nagyobb figyelmet szentelnek az ismeretterjesztő profilnak, hogy a résztvevők az életre szóló élményeken túl maradandó értékekkel gazdagodhassanak! A teljességgel igénye nélkül:

Far Far Away Kingdom III: SUn, Sand and Fun! (Las Palmas, Tenerife)
Gondoltál már rá, hogy a vizsgaidőszak fáradalmain Balatonakarattya helyett hasonló anyagi ráfordításból a Kanári-szigetek édenkertjeiben is túltehetnéd magad? Hódítsd meg Tenerife és Las Palmas szabados életvitelű eszményi strandjait egy lélegzetelállító buliban!

Discover Your True Colors (Szentpétervár, Helsinki, Tallinn)
Ha a tengerparti kánikulánál jobban vonz a kirándulós langymeleg, művészlelked szárnyra kaphat az északi sztyeppéken a mesés Szentpétervártól Helsinkin át a patinás Tallinig; megfestve közben saját személyiséged portréját, és rácsodálkozva másokéra…

Ich bin ein Parisien: From Paris to Berlin! (Párizs, Berlin)
Amennyiben ügyesen lavírozol a nagypolitika ádáz aknamezején, szállj síkra elveidért Európa grandiózus fővárosaiban egy egyedülálló utazás keretében Párizstól Berlinig. Az egykor kibékíthetetlen ellentétek népei számítanak rád a békepipa elpöfékelésében!

Let The Game Begin! (Isztambul)
A 13 milliós lélekszámú Isztambul két földrészen elterülő varázslatos metropoliszában megízlelheted a Kelet rabul ejtő zamatát egy két héten át tartó derűs társasjáték során! Az egykori Bizánc bódító hangulata örvényként szippant magába, melyben elmerülve még évek múltan is visszaköveteled az élményt…

SU d’Orange (Amszterdam)
Vagy szíveden viseled környezetünk sorsát? Egy lüktető amszterdami kiruccanás alkalmával lehetőséged van igazán zöldben látni a világot! Az önfeledt biciklizések során ehelyütt még az se szegheti kedvet, ha piros lámpába torkollsz – a világ ezen szegletében ezek egész negyedeket tesznek ki…

Ne habozz megragadni ezeket a remek lehetőségeket, hogy az idei nyarad valóban értékesen és élménydúsan teljen! Gyere el Summer Universities Infóestünkre, melyen minden kérdésedre választ kaphatsz, és amely megadhatja számodra a döntéshez szükséges apró kis pluszt, ha esetleg még ezek után is ott motoszkál benne a bizonytalanság szikrája. Hagyd, hogy az AEGEE a te nyaradat is színesebbé tegye!

2011. április 6. (szerda) 18:00
Kossuth Lajos III. Kollégium, földszinti többcélú terem (3026.)

További információk:

Comments are closed.