Open Callok!

Frissítés:

Az alábbi lista az akkori éppen aktuális állapotot mutatja. Az érvényes és aktuális listát az Open Calls Control Panel-ben találjátok.

Nincs megtiltva, hogy akár több helyre is beadjátok az open call jelentkezést, de amint sikerül az egyik, mindenképpen mondjátok vissza a többit!

 


 

A következő Summer University open callok kerültek fel az Open Calls Control Panel-be:

Ezekre bárki jelentkezhet, aki AEGEE tag, és nincs sikeres ("Accepted") jelentkezése egy másik nyári egyetemre. A Waiting list-en lévők, valamint azok, akik egyáltalán nem jelentkeztek idén SU-ra is jelentkezhetnek az Open Callokra.

Minél hamarabb jelentkezzetek, mert ezeknél már nincs beadási határidő. Amint megtalálják a számukra megfelelő résztvevőket, zárják a jelentkezést.

Akiknek sikerült bejutni valahova: ne felejtsétek el visszaigazolni, hogy mentek, különben elveszhet a helyetek! Amennyiben nem kaptatok még e-mailt a szervezőktől, Ti is írhattok nekik (megtaláljátok a szervezők e-mail címét a nyári egyetem adatlapján)!

Ha valaki még nem tudja az eredményét, mi meg tudjuk mondani, de a végeredményen kívül egyéb információkkal mi sem tudunk szolgálni, ezeket a szervezőktől kérjétek!

Comments are closed.